Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama

Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama
Cytrynowy placek bezowy ze skórką Grahama jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę graham, białka jaj, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama, Babeczka jeżyn cytrynowa z krakersem Grahama, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Dno masła i boki szklanej płytki o średnicy 9 cali. Wymieszać pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Stopniowo dodawać masło, mieszając, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie przygotowanej płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Upiec ciasto na złoty kolor i firmy w dotyku, o 20 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W międzyczasie cukier i skrobię kukurydzianą ubić w ciężkim średnim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki. Stopniowo ubij sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając, aby dobrze wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać z drobno startą skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Mieszankę stale ubijać na średnim ogniu, aż wypełnienie zgęstnieje i zagotuje się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby trzepaczką wygładzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki. Gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jaj, śmietana z kamienia nazębnego, i grubej soli w dużej misce, aż spieniony. Po uruchomieniu miksera stopniowo ubijaj cukier. Kontynuuj bicie, aż będzie sztywny i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż bezę na ciepłym nadzieniu, uszczelniając bezę na brzegach. Za pomocą szpatułki formuj szczyty i wiry w bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Piec ciasto, aż beza będzie złoty kolor, o 15 protokół. Fajne ciasto całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ciasto pokroić w kliny i podawać z sosem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn