Cytrynowy Groszek

Cytrynowy Groszek
Lemony Snap Peas to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 76 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowy Groszek, Cytrynowy Groszek Cukrowy, oraz Cytrynowy groszek cukrowy z awokado.

Instrukcje

1
Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać groszek; gotować 30 sekund lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie; spuścić. Połowę groszku pokroić ukośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
4
W średniej misce połączyć skórkę z cytryny i pozostałe składniki; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać groszek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
1
Rzodkiewka i Feta: Przygotuj przepis podstawowy, zmniejszając sól do 1/8 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
BazaBaza
Ser FetaSer Feta
SólSól
2
Dodać 1/2 szklanki cienko pokrojone rzodkiewki ,1/3 szklanki (około 1 1/2 uncji) pokruszone feta, i 3 łyżki posiekanej świeżej mięty do mieszanki grochu. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
RzodkiewkaRzodkiewka
Ser FetaSer Feta
3
Porcje 4 (porcja: 1 filiżanka) kalorie 104 (0% z tłuszczu); tłuszcz 8G (sat 1G); sód 219MG
1
Podgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj 2/3 szklanki Izraelskiego kuskus; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus IzraelskiKuskus Izraelski
3
Dodaj 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Odcedzić i spłukać; odcedzić. Przygotuj przepis bazowy z groszkiem 6 uncji, zwiększając sól do 1/2 łyżeczki i zastępując 1/2 łyżeczki mielonego czosnku na szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
SzalotkaSzalotka
BazaBaza
GrochGroch
SólSól
5
Połącz mieszaninę grochu, kuskus i 1 łyżkę mielonego koperku. Wierzch z 2 łyżkami ogolonego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KuskusKuskus
KoperKoper
6
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 211 (0% z tłuszczu); tłuszcz 7G (sat 2G); sód 314MG
7
Prażone migdały i Pecorino: Przygotuj przepis podstawowy. Toast 3 łyżki pokrojone migdały na małej patelni; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
PecorinoPecorino
TostyTosty
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać migdały do mieszanki grochu; wrzucić delikatnie. Na wierzch 3 łyżki ogolonego sera pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
MigdałyMigdały
9
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 113 (0% z tłuszczu); tłuszcz 8G (sat 4g); sód 221MG
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn