Cytrynowy Fettuccine z brokułami i pancettą "grzanki"
Cytrynowy Fettuccine z brokułami i pancettą "grzanki" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz sok z cytryny, liście tymianku, fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona zupa marchewkowa z grzankami pancetta, Fettuccine z fasolą i pancettą, oraz Zupa ze słodkich ziemniaków z grzankami Pancetta-rozmaryn.
Instrukcje
Sauté pancetta w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, aż prawie chrupiące i brązowe.
Transfer na ręczniki papierowe.
Brokuły gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż chrupiące-miękkie, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brokuły do średniej miski.
Dodać makaron do tej samej wrzącej wody; gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić makaron; powrócić do tego samego garnka.
Dodaj kolejne 5 składników. Wrzucić na małym ogniu płaszcz.
Dodać pancetta, brokuły, i ser; wrzucić do blend. Doprawić makaron pieprzem.
Jeśli cienko pokrojona pancetta jest wszystkim, co jest dostępne, nie kroić go. Po prostu rozdrobnij go grubo po smażeniu.