Faszerowane pieczarki Crimini z Gruyere
Nadziewane grzyby Crimini z Gruyere może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 77 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, grzyby crimini, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Migdałowe pieczarki Nadziewane Gruyere, Pilaw ryżowy z grzybami Crimini, oraz Grochówka z grzybami Crimini i porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać grzyby i gotować przez około 3 minuty.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, szalotka, czosnek, pietruszka, i szczypiorek. Przykryj i pozwól warzywom pocić się przez kilka minut, aby uwolnić aromaty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bułką tartą i sokiem z cytryny.
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Wyjąć pokrywki grzybowe i wypełnić mieszaniną okruchów chleba.
Umieścić na blasze do pieczenia. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Dusić przez 3 do 5 minut, aż ser się rozpuści.