Cytrynowo-Czosnkowe Kliny Pita

Cytrynowo-Czosnkowe Kliny Pita
Kliny pita cytrynowo-czosnkowa to Wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, chlebek pita, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Sałatka z homara z cytrynowo-czosnkowym klinem Pita, Czosnek i cytryna kurczak Pita, oraz Ogórek Pita Kliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz masło i czosnek w małym rondlu; podgrzewaj na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Każdą pita przeciąć na pół, tworząc 4 cienkie rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
Posmaruj obie strony każdej rundy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
5
Kliny pita umieścić w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub aż kliny pita są chrupiące i lekko rumiane. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Skrót: przygotuj chipsy pita kilka dni wcześniej i przechowuj w szczelnym pojemniku. Jeśli zostanie wyciśnięty na czas, Kup kupione w sklepie chipsy pita lub krakersy wodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Do WiązaniaDo Wiązania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn