Cytrynowe babeczki z lukrem Truskawkowym

Cytrynowe babeczki z lukrem Truskawkowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 164 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bita puszystą lukier, skórkę z cytryny, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowe babeczki z lukrem Truskawkowym, Babeczki Warstwowe Z Twarogiem Cytrynowym Z Lukrem Truskawkowym, oraz (2-Składnik) babeczki truskawkowe z lukrem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Zrobić, upiec i ostudzić ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki, dodając startą skórkę cytrynową z wodą.
Umieść 4 oz truskawek w blenderze. Przykryć; pulsować 20 sekund do puree truskawek.
Wlać 1/4 szklanki puree truskawkowego do średniej miski. Wymieszać puszyste białe lukier, aż dobrze wymieszane.
Udekoruj pokrojonymi w plasterki truskawkami i skórką cytrynową lokami. Przechowywać luźno w lodówce.