Przepis cytryna Kiwi Cupcake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny i 58 minut. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 56 i kosztuje 10 centów za porcję. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Cytrynowa Babeczka Kiwi, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Cytrynowa Babeczka z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 56 mini Cupcake cups z 3 (24-cup) mini cupcake lub muffin patelnie lub 18 regularnych wielkości cupcake lub Muffin kubki z 2 (12-cup) regularnych wielkości cupcake lub muffin patelnie z papieru Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. W drugiej misce wymieszaj jajka, maślankę i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Dodaj suche składniki do mokrych składników. Po wymieszaniu składników dodaj skórkę z cytryny i sok z cytryny i zmiksuj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
4
Upiec babeczki na złoty kolor, a po lekkim naciśnięciu sprężyny, 16 do 18 minut dla minis lub 22 do 24 minut dla zwykłych babeczek. Schłodzić babeczki w patelniach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przenieść krem z kiwi do woreczka z małą okrągłą końcówką i napełnić każdą babeczkę odrobiną kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Krem
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
7
Przełożyć masę bezową do oddzielnego Woreczka z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć bezę na wierzch każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
8
Umieść babeczki na blachach do pieczenia i piec, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
9
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Dodać cukier, jajka i mieszankę kiwi. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, mieszając, aż zgęstnieje i pokrywa tył drewnianej łyżki, o 12 protokół. Ustaw patelnię na dużej misce z lodem i mieszaj, aż mieszanina lekko ostygnie. Odcedzić mieszaninę do czystej miski i przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje i dobrze schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
11
W misce elektrycznego miksera stojącego połącz białka z cukrem i ubijaj, aż mieszanina będzie twarda i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego