Cytrynowa Babeczka Kiwi
Przepis cytryna Kiwi Cupcake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny i 58 minut. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 56 i kosztuje 10 centów za porcję. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Cytrynowa Babeczka Kiwi, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Cytrynowa Babeczka z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 56 mini Cupcake cups z 3 (24-cup) mini cupcake lub muffin patelnie lub 18 regularnych wielkości cupcake lub Muffin kubki z 2 (12-cup) regularnych wielkości cupcake lub muffin patelnie z papieru Cupcake wkładki.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. W drugiej misce wymieszaj jajka, maślankę i olej.
Dodaj suche składniki do mokrych składników. Po wymieszaniu składników dodaj skórkę z cytryny i sok z cytryny i zmiksuj do połączenia.
Upiec babeczki na złoty kolor, a po lekkim naciśnięciu sprężyny, 16 do 18 minut dla minis lub 22 do 24 minut dla zwykłych babeczek. Schłodzić babeczki w patelniach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Przenieść krem z kiwi do woreczka z małą okrągłą końcówką i napełnić każdą babeczkę odrobiną kremu.
Przełożyć masę bezową do oddzielnego Woreczka z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć bezę na wierzch każdej babeczki.
Umieść babeczki na blachach do pieczenia i piec, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 3 do 4 protokół.
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cukier, jajka i mieszankę kiwi. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, mieszając, aż zgęstnieje i pokrywa tył drewnianej łyżki, o 12 protokół. Ustaw patelnię na dużej misce z lodem i mieszaj, aż mieszanina lekko ostygnie. Odcedzić mieszaninę do czystej miski i przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje i dobrze schłodzone.
W misce elektrycznego miksera stojącego połącz białka z cukrem i ubijaj, aż mieszanina będzie twarda i błyszcząca.