Cytryna i orzech sosnowy mleko owcze Ricotta tarta

Cytryna i orzech sosnowy mleko owcze Ricotta tarta
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 560 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.3 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko owcze ricotta, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andrew Carmellini 's Whipped Sheep' s Milk Ricotta, Rustykalna tarta z cukinią, orzechami piniowymi i ricottą, oraz Sałatka z młodej marchewki z ogolonym serem owczym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 2 filiżanki orzeszków piniowych w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj cukier i mąkę i kontynuuj pulsowanie, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
OrzechyOrzechy
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać masło, 1 jajko i ekstrakt waniliowy i wymieszać, aby włączyć wszystkie składniki (ciasto można mieszać ręcznie lub w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek). Ciasto podzielić na trzy równe części. Owinąć każdy kawałek folii i przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut przed użyciem.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Obficie masło i mąka 4 x 13-calowy prostokątny lub 9-calowy Okrągły Żłobiony patelnia z wyjmowanym dnem i przechowywać w lodówce, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć patelnię z lodówki. Użyj opuszkami palców, aby równomiernie nacisnąć schłodzone ciasto z orzechów sosny na dnie i po bokach patelni. Odciąć nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
6
Piec skórkę przez 10 do 15 minut, a następnie obrócić i piec przez kolejne 10 do 15 minut, lub aż będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Dodaj 2 pozostałe jajka, ricottę, cukier, skórkę z cytryny i sok do średniej wielkości miski i wymieszaj, aż będzie puszysta i dobrze połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ser RicottaSer Ricotta
SokSok
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać ¼ orzechów pinii i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
3
Wlać mieszaninę do lekko schłodzonej skorupy ciasta. Na wierzch ciasta wyłożyć Pozostałe orzeszki piniowe, delikatnie dociskając je, aby upewnić się, że przylegają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
4
Pieczemy tartę na środku piekarnika przez 20 minut, aż nadzienie będzie lekko zastawione. ostudzić, wyjąć z puszki i podawać ze świeżymi truskawkami (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn