Cytrusy i warzywa z sosem pomarańczowo-imbirowym
Cytrusów i zieleni z sosem pomarańczowo-imbirowym wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 3,66 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 332 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomarańcze, pomarańczową marmoladę, warzywa sałatkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Warzywa z sosem cytrusowym, Grillowany kurczak na zieleni z sosem cytrusowym, oraz Piwo glazurowany cytrusowy Kurczak z pomarańczową rukolą.
Instrukcje
Pomarańcze i grejpfruty w przekroju; ananasa obrać i pokroić na kawałki.
Marmoladę roztopić w małym rondlu na małym ogniu, stale mieszając; zdjąć z ognia i wymieszać z octem i imbirem.
Ułóż warzywa sałatkowe równomiernie na poszczególnych talerzach; top z owocami i skropić mieszanką Marmolady.