Cytrusowe Jalapeno Szynka Glazurowana

Cytrusowe Jalapeno Szynka Glazurowana
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Cytrusowe Jalapeno Przeszklone szynka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 464 kalorie, 70g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 10,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, galaretka pieprzowa, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Steki ranczo z cytrusami - Jalapeño Mojo, Stovetop Citrus Carnitas z marynowanym Jalapeño i czerwoną cebulą, oraz Stek Z Szynki Glazurowanej Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niech szynka siedzieć w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. odciąć skórę z szynki w razie potrzeby. Przełóż szynkę przez tłuszcz w układzie przekątnej, bez krojenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę, płasko w dół, na stojaku na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wlać 1/4 cala wody na dno patelni. Piecz szynkę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną około 130 stopni F, około 2 1/2 godzin lub 15 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W międzyczasie wymieszać soki z cytryny i limonki, galaretkę pieprzową, sos Worcestershire i jalapeno w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć, aż zgęstnieje do około 3/4 szklanki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wyjmij szynkę z piekarnika, gdy osiągnie 130 stopni F wewnętrznie. Zwiększ temperaturę piekarnika do 425 stopni F. łyżką lub szczotką połowę glazury na całej szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj wodę w razie potrzeby na dno patelni. Powrót szynkę do piekarnika i pieczenia, fastrygowanie co 10 minut z pozostałą glazurą aż błyszczący, szkliwione i dobrze rumiane, o 45 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Sangre de Toro Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia45
Magazyn