Cytrusowe Jalapeno Szynka Glazurowana

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Cytrusowe Jalapeno Przeszklone szynka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 464 kalorie, 70g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 10,01 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, galaretka pieprzowa, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Steki ranczo z cytrusami - Jalapeño Mojo, Stovetop Citrus Carnitas z marynowanym Jalapeño i czerwoną cebulą, oraz Stek Z Szynki Glazurowanej Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Niech szynka siedzieć w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. odciąć skórę z szynki w razie potrzeby. Przełóż szynkę przez tłuszcz w układzie przekątnej, bez krojenia mięsa.
Umieść szynkę, płasko w dół, na stojaku na patelni do pieczenia.
Wlać 1/4 cala wody na dno patelni. Piecz szynkę, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną około 130 stopni F, około 2 1/2 godzin lub 15 minut na Funt.
W międzyczasie wymieszać soki z cytryny i limonki, galaretkę pieprzową, sos Worcestershire i jalapeno w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć, aż zgęstnieje do około 3/4 szklanki, o 20 protokół.
Wyjmij szynkę z piekarnika, gdy osiągnie 130 stopni F wewnętrznie. Zwiększ temperaturę piekarnika do 425 stopni F. łyżką lub szczotką połowę glazury na całej szynce.
Dodaj wodę w razie potrzeby na dno patelni. Powrót szynkę do piekarnika i pieczenia, fastrygowanie co 10 minut z pozostałą glazurą aż błyszczący, szkliwione i dobrze rumiane, o 45 minut więcej.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Sangre de Toro Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.