Cytrusowe Ciasto Krabowe

Cytrusowe Ciasto Krabowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cytrusowe ciasto krabowe spróbować. Na $7.54 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1342 kalorii, 30g białka, oraz 129g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, pieczony pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Krabowa Z Melonem I Marynatą Cytrusową, Sałatka krabowo-cytrusowa z sosem Chardonnay, oraz Sałatka z kraba z ciecierzycy z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, złożyć wszystkie składniki razem uważając, aby nie rozbić kraba. Mieszanina form do 4 (4-calowych) form pierścieniowych (używam noża do pączków z usuniętym środkowym całym nożem). Płaszcz dużą patelnię saute, na średnim ogniu i dodać ciastka krabowe. Gotować, aż Na zewnątrz jest rumiane i ciasto jest rozgrzany przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz.
3
Żółtka i sok pomarańczowy gotować na podwójnym kotle, aż żółtka zgęstnieją na tyle, aby pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, aż sos zgęstnieje do konsystencji zbliżonej do majonezu. SOS cienki z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
6
Ciasto krabowe polać awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
KrabKrab
7
Udekoruj sałatką z mikro kolendry i czerwonym olejkiem chili i podawaj z cytrusową kolendrą Hollandaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Olej ChiliOlej Chili
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 139 dolarów.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn