Cytrusowa wieprzowina z Farro
Cytrusowo-Glazurowana wieprzowina z Farro jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka brukselki, sok z limonki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Brzuszek Wieprzowy Szkliwiony Cytrusami, Cytrusowe Polędwiczki Wieprzowe Grillowane, oraz Zimowa sałatka z cytrusów i awokado z Farro i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czerwoną cebulę; gotować, mieszając, aż złoty, 5 protokół.
Dodać farro, 2 1/2 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli, i pieprz do smaku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu, aż farro jest po prostu przetargu, 25 protokół. Wymieszać z brukselką i gotować do miękkości, 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Sok z limonki i pomarańczy wymieszać z miodem. Doprawić wieprzowinę kminkiem, papryką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i pomarańcze; gotować, obracając wieprzowinę, aż rumiane, 5 protokół. Odwróć pomarańczowe kliny; dodaj mieszaninę soku.
Przenieść patelnię do piekarnika; piec, aż termometr włożony do rejestrów wieprzowiny 145 Stopni F, O 15 protokół.
Odstawić na 5 minut, następnie pokroić i skropić sokami z patelni.
Podawać z pomarańczami i farro; top z pestkami granatu.