Cytrusowa Marmolada-glazurowane wątróbki z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i chrupiącą brukselką
Cytrusowa Marmolada-glazurowane wątróbki z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i chrupiącą brukselką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 980 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Mieszanka tymianku, masła, rubinowych grejpfrutów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest super. Podobne przepisy to Cytrusowa Marmolada-glazurowane wątróbki z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i chrupiącą brukselką, Pieczone kiełbaski z kurczaka z brukselką, koprem i ziemniakami, oraz Pieczone słodkie ziemniaki, brukselka i kiełbasa z kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na blasze do pieczenia wrzucić ziemniaki z roztopionym masłem, 1/2 łyżki oliwy z oliwek, solą, pieprzem i 1/2 łyżki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Masło
Pieprz
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Włóż je do piekarnika na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W międzyczasie podgrzej dużą patelnię i dodaj 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać pokrojony boczek i gotować przez kilka minut. Nie chcesz przesmarować boczku przed dodaniem wątróbek. Jeśli boczek staje się zbyt chrupiący, zanim wątróbki wejdą, po prostu wyjmij go i połóż na papierowym ręczniku do osuszenia. Wątróbki przyprawiamy solą, pieprzem i dodajemy do patelni. Szukamy Wielkiego ciemnego sear z każdej strony, więc niech wątróbki gotować około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Boczek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
6
Po jednej stronie patelni kładziemy wątróbki, a po drugiej boczek. Po ugotowaniu wątroby dodaj marmoladę i pozostały tymianek i dobrze wymieszaj. Wyłącz ciepło i odstaw. Podczas gdy wątróbki odpoczywają, w innej patelni saute dodać 1 łyżkę oleju i 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada
Masło
Boczek
Tymianek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Umieść patelnię na dużym ogniu, a gdy masło zacznie brązowieć, dodaj pokrojoną brukselkę i rozłóż na całej patelni. Gotować przez 2 minuty, dodać sól i pieprz, i wrzucić jak naleśnik lub po prostu wymieszać. Krawędzie zaczną brązowieć, a Ty uzyskasz głęboką orzechową chrupkość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Masło
Pieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Brukselkę ułożyć na talerzu i ułożyć wątróbki na wierzchu, a następnie obłożyć je młodymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Nowy Ziemniak
1
Rozgrzej duży garnek na średnim ogniu i wymieszaj w sekcjach grejpfruta, skórce grejpfruta, cukrze,winie i occie ryżowym. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 90 minut lub aż będzie ładny i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Skórka Grejpfrutowa
Grejpfruty
Cukier
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego lub blendera i szybko pulsować. Nie w pełni puree go. Przechowywać mieszaninę w słoiku do użycia z mięsem lub deserami.