Cynamonowo-Jabłkowe Kandyzowane
Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 362 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, jabłka granny smith, drewniane patyczki rzemieślnicze i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, Cynamonowe Kandyzowane Jabłka, oraz Gofry z dyni na noc w / Tostowane masło orzechowe, Syrop z cydru + przyprawione jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; pokryć papierem w sprayu do gotowania.
Połącz cydr i brandy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 14 protokół).
Dodaj cukierki do patelni, ciągle mieszając, aż się stopią.
Dodajemy cukier i sól, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, bez mieszania, aż cukierkowy termometr zarejestruje 310 (około 8 minut).
Wyjąć z ognia; ostudzić do 210 (około 15 minut).
W jabłka wbijamy patyczki; jabłka zanurzamy w gorącym syropie.
Jabłka ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia; ostudzić do ustąpienia.