Cynamonowe tosty francuskie z pikantnym syropem z cydru

Cynamonowe tosty francuskie z pikantnym syropem z cydru mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 271 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jabłecznika, mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiące Pieczone Francuskie Tosty Z Syropem Truskawkowym, [] Francuskie tosty i Pinenuts z pomarańczą, tymiankiem i syropem klonowym, oraz Cynamonowe Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać cukier, 3 łyżki mąki, 1/4 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową. Wymieszać z cydrem i sokiem z cytryny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem; ogrzać.
Griddle ciepła lub patelni na średnim wysokiej ciepła lub elektrycznej patelni do 191°. smar patelni z gotowania sprayu, oleju roślinnego lub skracania. (Powierzchnia jest gotowa, gdy kilka kropel wody posypanej nią tańczy i znika.)
W płytkiej misce, pokonać wszystkie francuskie tosty stick składników z wyjątkiem chleba z widelcem, aż gładkie. Patyczki do chleba zanurzyć w cieście; nadmiar ciasta odsączyć z powrotem do miski.
Połóż paluszki chlebowe na patelni. Gotować około 4 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Podawać z ciepłym syropem.