Cydr Z Gorącej Melasy

Cydr Z Gorącej Melasy
Cydr z gorącej melasy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Ten napój ma 175 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cynamon, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Melasa-Cydr Coleslaw, Cydr-Melasa Polędwica wieprzowa z gruszkami, oraz Ocet Jabłkowy- & - Melasa-Kotlety Wieprzowe Glazurowane.

Instrukcje

1
Wstaw goździki w plasterki cytryny. W średnim rondlu zagotuj plasterki cytryny, jabłecznik, melasę i cynamon. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wyrzuć laskę cynamonu. Wymieszać z sokiem z cytryny; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
JabłecznikJabłecznik
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn