Cydr Mikołaja

Cydr Mikołaja
Cydr Mikołaja to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 napój. Ten przepis służy 9 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z granatów, pomarańczy, soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym, oraz Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru.

Instrukcje

1
Włóż 4 goździki do białej skórki każdego plasterka pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
PomarańczowyPomarańczowy
2
Wymieszać razem plasterki pomarańczy i soki w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować 10 minut lub do dokładnie ogrzanego. (Nie gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Podawać z laskami cynamonu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn