Cydr-glazurowane bachory z jabłkami i cebulą
Jabłecznik-glazurowane bachory z jabłkami i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko granny smith, bratwurst, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Crispin Cider-Przesiąknięte Boczkiem Bachory Z Karmelizowaną Cebulą Z Twardego Cydru, Wieprzowina duszona na twardo z jabłkami i cebulą, oraz Kurczak Jabłkowy Z Karmelizowaną Cebulą I Jabłkami.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, posypać solą i pieprzem. Cebulę gotować około 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj linki bratwurst; zwiększ ciepło do średnio-wysokiego. Gotować około 8 minut lub aż bratwurst są brązowe ze wszystkich stron. Wymieszać z jabłecznikiem i brązowym cukrem.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu około 5 minut.
Usuń bratwurst z patelni; miejsce na talerzu. Przykryć; odstawić.
Dodaj jabłko na patelni; gotować 10 minut lub aż jabłko zmięknie i sos zgęstnieje. Powrót bratwurst na patelni.