Curry zupa dyniowa z kalafiorem
Curry zupa dyniowa z kalafiorem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 175 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz cebulę, curry, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, Curry Zupa Kalafiorowa, oraz Curry Zupa Kalafiorowa.
Instrukcje
W dużym rondlu nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kalafior i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Dodać cebulę i curry do rondla i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodać 2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia. Opuść ciepło, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Pracując partiami, puree mieszankę cebuli w blenderze lub małym robocie kuchennym, aż będzie gładka. Powrót mieszaninę do rondla.
Wymieszaj pozostałe 2 szklanki bulionu, dynię, sól i kalafior. Doprowadzić do wrzenia. Następnie obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki, o 10 protokół.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;