Curry Z Wołowiną Imbirową (Wersja Wolnoopalająca)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich przepisów, więc dać imbir wołowina Curry (Wersja powolna kuchenka) spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, kawałek laski cynamonu, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Slow Cooker Wołowina Curry, Curry Wołowe Wolnoopalające, oraz Slow Cooker Red Curry Beef Pot Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę i mąkę umieścić w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Wstrząsnąć, aby pokryć wołowinę mąką. W małej misce wymieszaj pastę pomidorową i wodę.
W dużej wolnej kuchence, połączyć cebulę, imbir, czosnek, laska cynamonu, kurkuma, i papryka.
Umieścić wołowinę na cebuli, i posypać kminkiem, kolendra, kardamon, goździki, pieprz cayenne, i gałka muszkatołowa.
Wlać mieszankę pasty pomidorowej na mięso. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu, aż wołowina będzie bardzo miękka, o 8 do 9 godzin.
Gotowy do podania, doprawić do smaku solą i wymieszać z kolendrą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier