Curry z orzechów nerkowca S. H. Fernando Jr.

Curry z orzechów nerkowca S. H. Fernando Jr.
Curry z orzechów nerkowca S. H. Fernando Jr. może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30 i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać łodygi trawy cytrynowej, do 3 chili, kolendry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj S. H. Fernando Jr. ' s Hoppers, S. H. Fernando Jr. ' s Deviled Shrimp, oraz Restauracja w stylu Kaju Curry / curry z nerkowca / masło Kaju Masala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Orzechy nerkowca moczyć w wodzie, aby pokryć na noc (najlepiej zmieniając wodę kilka razy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
2
Odcedzić orzechy i gotować z 1 1/2 szklanki wody i kurkumy w proszku do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Drenaż.
4
Podgrzej ghee na patelni. Smażyć cebulę, czosnek, imbir, trawę cytrynową, zielone chili i liście curry, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Liście CurryLiście Curry
Eliksir GEliksir G
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj kolendrę w proszku, mleko kokosowe, sól i gotowane orzechy nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Gotować na średnim ogniu, aż płyn prawie odparuje.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn