Przepis ciecierzyca i curry warzywne jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz tofu, pomidory, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Curry z warzyw i ciecierzycy, Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry, oraz Curry Z Czerwonej Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pratsch Organic Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.