Curry Vegetable Egg Bake
Curry Vegetable Egg Bake może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 191 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, jajka, mieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Vegetable Egg Bake, Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry, oraz Curry Piec Kalafior dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować 9-calowe kwadratowe (2-quart) naczynie do pieczenia.
Ciepła 10-calowa patelnia na średnim ogniu, i skropić oliwą z oliwek.
Dodać grzyby, cebulę, cukinię i Kabaczek.
Posypać 1/2 łyżeczki curry. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
W dużej misce, beat Bisquick mix, mleko i jajka z trzepaczką.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę curry, gotowane warzywa i pomidor. Dobrze bij.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec 30 do 40 minut lub do jaj są ustawione. Schłodzić 5 do 10 minut przed cięciem.