Curry Red Snapper może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 445 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Curry Red Snapper, oraz Marynowana Czerwona Cebula.
Instrukcje
1
Pokrój czerwony Lucjan na małe kawałki i umieść w misce. Doprawić solą, czarnym pieprzem,cebulką i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lucjan Czerwony
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Pozostaw rybę do marynowania w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Gdy jesteś gotowy do kontynuowania, rozgrzać masło i olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać ryby i saute, aż będzie lekko rumiane po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dodać paprykę, czosnek, mleko kokosowe, woda, pomidory, i cebula. Przykryć rybę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie miękka, o 20 do 25 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Ponadto, dodać odrobinę więcej curry, jeśli to konieczne, do smaku. Zakończ świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać to wspaniałe danie z białym ryżem i smażonymi plantanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Biały
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.