Curry Puff

Curry Puff
Curry Puff to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 744 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz curry z kurczaka, mięso z piersi kurczaka, kurkumę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Puff Curry W Stylu Malajskim, Jabba the Puff - domowy krem Puff, oraz Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia29
Magazyn