Curry Klonowe Orzeszki Pekan
Curried Maple Pecans to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez SippitySup. Jeśli masz syrop klonowy, każdy, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Curry marchew z orzechami pekan, Pekan Curry Z Cukrem, oraz Cytrusowa Sałatka z jagód łososia ze słodkimi Curry Pekan.
Instrukcje
W dużej, ciężkiej patelni, roztopić masło na małym ogniu.
Dodaj curry, imbir, sól i pieprz, dobrze mieszając, aby wymieszać przyprawy z masłem.
Niech gotować 2 protokół.
Dodaj pekan i gotować kolejne 2 protokół.
Wlać syrop klonowy na wierzch i, często mieszając, gotować kolejne 2 do 3 minut, lub aż syrop zgęstnieje trochę i orzechy wyglądają szkliwione.
Orzechy wylać na woskowany lub pergaminowy papier lub folię, uważając, aby je oddzielić. ponieważ mają tendencję do trzymania się razem.Gdy ostygną, przenieś orzechy do dobrze zamkniętego pojemnika w chłodnym miejscu.