Curry Jagnięcina i marchewka
Curry Jagnięcina i marchew może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 612 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, kuskus, chutney z mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy curry z marchewką, Curry marchew z orzechami pekan, oraz Curry kalafior i marchew.
Instrukcje
Umieść marchewkę i cebulę w kuchence elektrycznej 4-quart.
Mąkę umieścić w plastikowej torbie na suwak; dodać jagnięcinę. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Płaszcz z gotowania sprayu; dodać jagnięcinę, i gotować, często mieszając, 5 minut lub aż lekko rumiane.
Umieścić jagnięcinę, cydr, a następnie 6 składników w powolnej kuchence. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę.
Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj 7 godzin.
Zdjąć pokrywkę i wymieszać mieszaninę.
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu.