Curry cebula i wołowina Subs

Curry cebula i wołowina Subs
Curry cebuli i wołowiny Subs może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz curry w proszku, pieczeń wołowa, beztłuszczowy majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Saucy Onion Meatball Subs, Saucy Onion Meatball Dip Subs, oraz Hot Beef Cheddar Subs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę; saute 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 20 do 25 minut lub aż cebula jest złoty. Wymieszać w proszku curry i czosnek; gotować, ciągle mieszając, 5 dodatkowych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Cut 1/2-calowy gruby plaster off góry każdej rolki; odstawić topy na bok. Wydrążone centra rolek, pozostawiając muszle o grubości 1/2 cala. Zarezerwuj wnętrza rolek do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Połączyć majonez i musztardę, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
5
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu na dnie wydrążonej części każdej rolki; wierzchu równomiernie z wołowiną. Łyżka mieszanki cebuli nad wołowiną; przykryć wierzchołkami rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn