Cukinia Po Chińsku

Cukinia Po Chińsku
Cukinia w stylu chińskim jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Przepis ten służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion sezamu, sosu sojowego, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Dim Sum Style Gai-Lan (Brokuły Chińskie), Małże Po Chińsku, oraz Żeberka po chińsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick smażyć cukinię w oleju, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w sosie sojowym, posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn