Cukinia Po Chińsku
Cukinia w stylu chińskim jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Przepis ten służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion sezamu, sosu sojowego, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Dim Sum Style Gai-Lan (Brokuły Chińskie), Małże Po Chińsku, oraz Żeberka po chińsku.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick smażyć cukinię w oleju, aż do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w sosie sojowym, posypać sezamem.