Cukinia Kokos Bochenek
Cukinia Coconut Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1612 kalorii, 20g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, cukinia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Żurawina Kokos Cukinia Bochenek, Żurawina Kokos Cukinia Bochenek, oraz Jak Żaden Inny Bochenek Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię bochenkową 9x5x3 cala.
W małej patelni zagotować jedną szklankę wody.
Dodaj porzeczki lub rodzynki i gotuj przez dwie minuty.
W misce ubić jajko, olej i cukier. Wymieszać z cukinią i wanilią.
W innej misce odmierz mąkę, proszek do pieczenia, sodę, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, kokos, orzechy włoskie i porzeczki lub rodzynki. Wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Wlać wszystko na raz na ciasto w misce do mieszania. Wymieszać do zwilżenia. Przekształcić w smarowane 9x5x3 cala bochenek patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę, aż wstawiona wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut. Obróć się na rack. Schłodzić i zapakować.