Cukinia i soi Bean Stir Fry
Cukinia i soi Bean Stir Fry jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Jeśli masz różyczki kalafior, cebula, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) , oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.
Instrukcje
Połączyć brokuły, kalafior, edamame, marchew, i wody w kuchence mikrofalowej miski bezpieczne. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową przez 1 minutę, aż warzywa będą miękkie. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zaczyna brązowy, o 10 protokół.
Wymieszać gotowane brokuły, kalafior, edamame, marchew, cukinia, grzyby, i czosnek na patelni; gotować i mieszać, aż warzywa są gotowane przez, o 5 protokół.
Wymieszać z sosem teriyaki o obniżonej zawartości sodu i nektarem z agawy; gotować jeszcze 5 minut.