Cukinia faszerowana serem i kiełbasą

Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Ser i kiełbasa nadziewane cukinia może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 567 kalorii, 39g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz cukinię, twarożek, mieszankę sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cukinia faszerowana serem i kiełbasą, Kiełbasa Faszerowana Cukinią, oraz Kiełbasa Faszerowana Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło naczynie do pieczenia (rozmiar zależy od wielkości cukinii).
Umieść pokruszoną kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Częściowo gotować cukinię w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 5 minut.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i ostudzić na około 10 minut. Tymczasem w średniej misce połącz jajka, ser Colby, twaróg, włoski ser mieszany, cebulę, włoskie przyprawy, sól i pieprz.
Cukinię pokroić na pół wzdłuż, usunąć nasiona i opłukać.
Obie połówki umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i posypać solą czosnkową.
Warstwa mieszanki kiełbasy, pomidory i ser w każdej połowie.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut. Następnie dusić przez 5 minut, aby brązowy ser.