Cukierki z kory migdałowej

Cukierki z kory migdałowej
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, cukierki z kory migdałowej mogą być super przepisem bezmlecznym do wypróbowania. Ten przepis służy 42 osobom. Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 3 g białka i 11 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup pastelowe pianki marshmallow, masło orzechowe, prażone orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Migdałowe Cukierki Kokosowe, Kokosowe Cukierki Migdałowe i Kora Wielkanocna: Dwa Sposoby (Kremowa Kora Jajka i Kora Jelly Bean).

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu rozpuść polewę cukierniczą i masło orzechowe na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdejmij z ognia; wymieszać pozostałe składniki. Nakładać łyżkami na woskowany papier.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Porto i Moscato d'Asti to moje ulubione wina Bark. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Aromaty gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łączone ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia1
Magazyn