Cukierki Pokryte Czekoladą
Czekolada pokryte laski cukierków może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 105 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz laski cukierków, półsłodkie chipsy czekoladowe, skracanie warzyw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Precle pokryte czekoladą z pokruszonymi Laskami, Czekoladowe Laski Cukierkowe, oraz Laski Cukierki W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż galaretkę lub duży arkusz ciastek woskowanym papierem lub pergaminem.
W podwójnym kotle lub rondlu, podgrzać 1/2 szklanki czekolady i skracanie na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi.
Wskazówka rondel tak czekolada biegnie na jedną stronę. Zanurz jedną laskę na raz w czekoladzie, pokrywając około 3/4 Laski.
Umieść na woskowanym papierze w przygotowanej patelni lub arkuszu ciastek. Uwaga: Jeśli Laska łamie się na krzywej, nie martw się; po prostu łyżka złamanego kawałka i "dopasuj" je razem na arkuszu pergaminu-czekolada pomoże im trzymać się razem.
Odstawić na około 2 minuty, aż czekolada częściowo wyschnie.
Posypać świeżo zanurzone Laski posypką lub małymi cukierkami (użyłam Świątecznej mieszanki czerwono-zielonej).
Ostudzić, aż czekolada stwardnieje. Przechowywać do 2 tygodni.