Cukierki czekoladowe z masłem orzechowym
Czekoladowe cukierki z masłem orzechowym wymagają około 30 minut od początku do końca. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2 g białka i 13 g tłuszczu. Ten przepis służy 36 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedroga przyprawa. Udaj się do sklepu i kup chipsy z mlecznej czekolady, cukier cukierniczy, kremowe masło orzechowe i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę łyżkową wynoszącą 9%. Czekoladowe cukierki z masłem orzechowym, czekoladowe precle z masłem orzechowym oraz cukierki z masłem orzechowym i galaretką czekoladową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło orzechowe i masło.
Dodaj cukier; Dobrze wymieszać. Uformuj w 1/2 cala. kulki. Rozpuść kawałki czekolady w podwójnym bojlerze lub kuchence mikrofalowej. Zanurz kulki w czekoladzie i odłóż na woskowany papier, aby ostygły.