Crushed-Jeżyny Lodowe Z Sosem Karmelowym

Crushed-Jeżyny Lodowe Z Sosem Karmelowym
Kruszone-jeżyny z sosem karmelowym wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Na 6,78 zł / porcja, dostajesz deser, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1403 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, śmietany, Likier cassis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Crushed-Jeżyny Lodowe Z Sosem Karmelowym, Wietnamskie lody kawowe z kruszonym orzechowym kruchym, oraz Pieczone desery gruszkowe z sosem Balsamiczno-karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jeżyny, cukier i cassis w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Creme De CassisCreme De Cassis
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut, a następnie zmiażdżyć widelcem.
1
Połączyć śmietanę i wanilii i nasion w małym rondlu i doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Cukier i 1/2 szklanki wody ubijamy w średnio nieaktywnym rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż ciemny złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjmij z ognia i powoli dodaj krem waniliowy (rozpryskuje się), stale mieszając drewnianą łyżką. Powrót do ognia i gotować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Zdjąć z ognia, wyrzucić wanilię i wymieszać z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
6
Do każdego deseru lodowego umieść gałkę lodów w szklance parfait i polej sosem karmelowym, jeżynami i orzechami pekan. Powtórz jeszcze 2 razy i top z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana
JeżynyJeżyny
LodyLody
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
7
Zdjęcia Andrew Mccaul
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn