Crunchy Ramen Coleslaw
Crunchy Ramen Coleslaw wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Udaj się do sklepu i odebrać slivered migdały, ocet, makaron ramen, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ramen Noodle Coleslaw, Ramen Coleslaw / Sałatka Z Kapusty, oraz Sałatka Coleslaw Z Makaronem Ramen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż coleslaw mix do dużej miski; dodaj pokruszony makaron ramen, migdały, nasiona słonecznika i zieloną cebulę.
Wlać ocet do słoika i dodać paczki przypraw z makaronu ramen; przykryć słoik i wstrząsnąć, aż przyprawa zostanie zmieszana z octem.
Wlać sos na mieszaninę coleslaw; wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, o 1 godzinę.
Polecane wino: Riesling, Japoński Sos Sezamowy, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do makaronu Ramen. Saké to oczywisty wybór, jeśli chodzi o japońskie jedzenie. Jeśli jednak chcesz pozostać przy winach winogronowych, możesz zdecydować się na sauvignon blanc lub riesling. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.