Crunchy Pecan Slaw
Crunchy Pecan Slaw jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka słodko-pikantnego dressingu, zielonej cebuli, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Chopped Chicken Sandwich With Crunchy Pecan Slaw, Chrupiące Jabłko Slaw, oraz Chrupiące Azjatyckie Slaw.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące.
Wrzucić razem pekan, kapusta, i pozostałe składniki w dużej misce, aż mieszane.