Crunchburger (aka The Signature Burger)

Crunchburger (aka The Signature Burger)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crunchburger (aka podpis Burger) spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać bułki Hamburger ziemniaki, befsztyk pomidor, chipsy ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crunchburger, Tort serowy Farmers, aka Zapekanka, oraz Signature kanapki BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Hamburgery ugotować na oleju (patrz strona 1
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
w ostatniej chwili gotowania polewamy każdą z nich 2 plastrami sera i przykrywką do fastrygowania (patrz str. 21).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Umieścić hamburgery na dnie bułki i, w razie potrzeby, top z pomidorem, sałata, cebula, i odrobiną chrzanu musztarda majonez. Nasypać chipsy ziemniaczane, ułożyć na wierzchu bułki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
7
Z hamburgery, frytki, i Shakes przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson Copyright (c) 2009 przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson opublikowane przez Clarkson Potter.Bobby Flay otworzył swoją pierwszą restaurację, Mesa Grill, w 1991 i szybko rozwinął następujące dla jego innowacyjnej kuchni południowo-zachodniej. Restauracja nadal zdobywa wysokie oceny w ankiecie Zagat za regionalną kuchnię amerykańską i zrodziła dwa odgałęzienia, Mesa Grill in Caesar ' s Palace Las Vegas i Mesa Grill Bahamas. Otworzył Bolo w 1993, Bar Americain w 2005, a Bobby Flay Steak w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Oprócz swoich restauracji, Bobby jest korespondentem żywności na początku Show NA CBS i gościł wiele popularnych programów kulinarnych od jego debiutu na Food Network w 1996 roku, od nominowanego do Emmy Boy Meets Grill do serii Iron Chef America i Throwdown z Bobby Flay. To jego ósma książka. Jego strona jest www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas został Bobby Flay ' s Business assistant od 199
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Jest absolwentką Francuskiego Instytutu kulinarnego i mieszka w Nowym Jorku.Sally Jackson rozpoczął pracę dla Bobby Flay w 200
10
Członkini zespołu teatralnego Eastcheap Rep, mieszkająca w Nowym Jorku pisarka kulinarna i aktorka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn