Crunchburger (aka The Signature Burger)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crunchburger (aka podpis Burger) spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać bułki Hamburger ziemniaki, befsztyk pomidor, chipsy ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crunchburger, Tort serowy Farmers, aka Zapekanka, oraz Signature kanapki BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Hamburgery ugotować na oleju (patrz strona 1
w ostatniej chwili gotowania polewamy każdą z nich 2 plastrami sera i przykrywką do fastrygowania (patrz str. 21).
Umieścić hamburgery na dnie bułki i, w razie potrzeby, top z pomidorem, sałata, cebula, i odrobiną chrzanu musztarda majonez. Nasypać chipsy ziemniaczane, ułożyć na wierzchu bułki i od razu podawać.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Z hamburgery, frytki, i Shakes przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson Copyright (c) 2009 przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson opublikowane przez Clarkson Potter.Bobby Flay otworzył swoją pierwszą restaurację, Mesa Grill, w 1991 i szybko rozwinął następujące dla jego innowacyjnej kuchni południowo-zachodniej. Restauracja nadal zdobywa wysokie oceny w ankiecie Zagat za regionalną kuchnię amerykańską i zrodziła dwa odgałęzienia, Mesa Grill in Caesar ' s Palace Las Vegas i Mesa Grill Bahamas. Otworzył Bolo w 1993, Bar Americain w 2005, a Bobby Flay Steak w 200
Oprócz swoich restauracji, Bobby jest korespondentem żywności na początku Show NA CBS i gościł wiele popularnych programów kulinarnych od jego debiutu na Food Network w 1996 roku, od nominowanego do Emmy Boy Meets Grill do serii Iron Chef America i Throwdown z Bobby Flay. To jego ósma książka. Jego strona jest www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas został Bobby Flay ' s Business assistant od 199
Jest absolwentką Francuskiego Instytutu kulinarnego i mieszka w Nowym Jorku.Sally Jackson rozpoczął pracę dla Bobby Flay w 200
Członkini zespołu teatralnego Eastcheap Rep, mieszkająca w Nowym Jorku pisarka kulinarna i aktorka.