Crunch Sezamowo-Orzechowy
Crunch sezamowo-orzechowy to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 911 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, nasiona sezamu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pomarańczowy Sezam Crunch Brownie, Lody Z Białego Sezamu Pistacjowego Crunch, oraz Sezam Crunch Bitej Śmietany Funt Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło arkusz folii, około 12 na 17 cali.
W nieprzywierającej patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu, często mieszaj 1/2 szklanki masła, brązowy cukier, syrop kukurydziany, cayenne i sól, aż stopią się i będą gładkie, około 5 minut.
Dodaj orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona słonecznika i nasiona sezamu. Włącz ciepło do wysokiej i mieszać, aż mieszanina jest bardzo gęsta i orzechy zaczynają brązowieć, 4 do 6 minut.
Natychmiast wlać mieszaninę na maślaną folię, rozprowadzając tak cienko, jak to możliwe tylną łyżką. Ostudzić, aż mieszanina będzie letnia, około 15 minut.
Dłońmi uwolnij kruche z folii, a następnie pociągnij lub rozbij je na kawałki wielkości ugryzienia. Gdy ostygnie, natychmiast przechowuj hermetycznie (w przeciwnym razie powłoka pochłania wilgoć i staje się lepka).