Crunch Kokosowo-Orzechowy

Crunch Kokosowo-Orzechowy
Coconut-orzech Crunch może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzechy włoskie, mieloną gałkę muszkatołową, zwykły owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Parfaits malinowy I kokosowy z chrupką kokosowo-orzechową, Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch, oraz Czekolada Ciastko & Orzech Crunch Lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wszystkie składniki w małej misce, mieszając, aż owies będzie zwilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozprowadzić mieszaninę na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w 350 przez 8 protokół lub do lekko rumiane. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn