Crubeens i kapusta

Crubeens i kapusta
Crubeens i kapusta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 435 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz liście laurowe, koszerną sól i pieprz, 2 kapusty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż połówki kłusa razem i zawiń szczelnie ściereczką z sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Kłusaki umieścić w dużym garnku z liśćmi laurowymi, marchewką, cebulą, czosnkiem i pieprzem. Przykryć wodą, a następnie doprowadzić do gotującej się piany z wierzchu garnka, aż Kłusaki będą miękkie (test z nożem) 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Wyjąć Kłusaki, a następnie odcedzić płyn przez sitko. Płyn rezerwowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Ziemniaki zalać wodą i gotować na wolnym ogniu, gotować do miękkości, następnie odcedzić i rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać śmietanę, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
6
Gdy Kłusaki są jeszcze ciepłe, ale wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić, rozpakuj ściereczkę z serem i delikatnie oddziel połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
Usuń wszystkie kości z kłusaka, starając się utrzymać każdą połowę w stanie nienaruszonym. Jeśli jakieś kawałki Trottera odpadną, zarezerwuj je. Obie strony kłusaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. ostrożnie rozwiń tłuszcz, aby cienkie arkusze były oddzielone i łatwe w obsłudze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ułóż każdy Kłusak pół skórki w dół na desce do krojenia, a następnie podziel ziemniaki równomiernie między kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Obróć kłusa wokół ziemniaków, a następnie delikatnie owinąć każdą połówkę kłusa tłuszczem okrywowym. Powtórz z pozostałymi kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
11
Umieść zawinięte połówki trotter na półce w patelni do pieczenia i piecz do głębokiego złotego koloru, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
12
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodać kawałki trotter, które spadły podczas kości zostały usunięte i gotować, aż zacznie brązowieć.
14
Dodać kapustę i gotować, aż zwiędnie, dodając część bulionu wieprzowego pozostałego po gotowaniu kłusaków, jeśli coś zacznie się trzymać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Po upieczeniu kłusaków podawaj razem z kapustą z dużą ilością ciemnego piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Surówka WieprzowaSurówka Wieprzowa
Piwo CiemnePiwo Ciemne
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn