Crubeens i kapusta
Crubeens i kapusta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 435 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz liście laurowe, koszerną sól i pieprz, 2 kapusty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż połówki kłusa razem i zawiń szczelnie ściereczką z sera.
Kłusaki umieścić w dużym garnku z liśćmi laurowymi, marchewką, cebulą, czosnkiem i pieprzem. Przykryć wodą, a następnie doprowadzić do gotującej się piany z wierzchu garnka, aż Kłusaki będą miękkie (test z nożem) 2-3 godziny.
Wyjąć Kłusaki, a następnie odcedzić płyn przez sitko. Płyn rezerwowy.
Ziemniaki zalać wodą i gotować na wolnym ogniu, gotować do miękkości, następnie odcedzić i rozgnieść.
Dodać śmietanę, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Gdy Kłusaki są jeszcze ciepłe, ale wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić, rozpakuj ściereczkę z serem i delikatnie oddziel połówki.
Usuń wszystkie kości z kłusaka, starając się utrzymać każdą połowę w stanie nienaruszonym. Jeśli jakieś kawałki Trottera odpadną, zarezerwuj je. Obie strony kłusaka doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 218°. ostrożnie rozwiń tłuszcz, aby cienkie arkusze były oddzielone i łatwe w obsłudze.
Ułóż każdy Kłusak pół skórki w dół na desce do krojenia, a następnie podziel ziemniaki równomiernie między kłusakami.
Obróć kłusa wokół ziemniaków, a następnie delikatnie owinąć każdą połówkę kłusa tłuszczem okrywowym. Powtórz z pozostałymi kłusakami.
Umieść zawinięte połówki trotter na półce w patelni do pieczenia i piecz do głębokiego złotego koloru, około godziny.
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Dodać kawałki trotter, które spadły podczas kości zostały usunięte i gotować, aż zacznie brązowieć.
Dodać kapustę i gotować, aż zwiędnie, dodając część bulionu wieprzowego pozostałego po gotowaniu kłusaków, jeśli coś zacznie się trzymać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Po upieczeniu kłusaków podawaj razem z kapustą z dużą ilością ciemnego piwa.