Crubeens i kapusta

Crubeens i kapusta
Crubeens i kapusta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 435 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz liście laurowe, koszerną sól i pieprz, 2 kapusty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż połówki kłusa razem i zawiń szczelnie ściereczką z sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Kłusaki umieścić w dużym garnku z liśćmi laurowymi, marchewką, cebulą, czosnkiem i pieprzem. Przykryć wodą, a następnie doprowadzić do gotującej się piany z wierzchu garnka, aż Kłusaki będą miękkie (test z nożem) 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć Kłusaki, a następnie odcedzić płyn przez sitko. Płyn rezerwowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Ziemniaki zalać wodą i gotować na wolnym ogniu, gotować do miękkości, następnie odcedzić i rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać śmietanę, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
6
Gdy Kłusaki są jeszcze ciepłe, ale wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić, rozpakuj ściereczkę z serem i delikatnie oddziel połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
Usuń wszystkie kości z kłusaka, starając się utrzymać każdą połowę w stanie nienaruszonym. Jeśli jakieś kawałki Trottera odpadną, zarezerwuj je. Obie strony kłusaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. ostrożnie rozwiń tłuszcz, aby cienkie arkusze były oddzielone i łatwe w obsłudze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ułóż każdy Kłusak pół skórki w dół na desce do krojenia, a następnie podziel ziemniaki równomiernie między kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Obróć kłusa wokół ziemniaków, a następnie delikatnie owinąć każdą połówkę kłusa tłuszczem okrywowym. Powtórz z pozostałymi kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
11
Umieść zawinięte połówki trotter na półce w patelni do pieczenia i piecz do głębokiego złotego koloru, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodać kawałki trotter, które spadły podczas kości zostały usunięte i gotować, aż zacznie brązowieć.
14
Dodać kapustę i gotować, aż zwiędnie, dodając część bulionu wieprzowego pozostałego po gotowaniu kłusaków, jeśli coś zacznie się trzymać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Po upieczeniu kłusaków podawaj razem z kapustą z dużą ilością ciemnego piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Surówka WieprzowaSurówka Wieprzowa
Piwo CiemnePiwo Ciemne
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn