Crubeens i kapusta

Crubeens i kapusta
Crubeens i kapusta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 435 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz liście laurowe, koszerną sól i pieprz, 2 kapusty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż połówki kłusa razem i zawiń szczelnie ściereczką z sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Kłusaki umieścić w dużym garnku z liśćmi laurowymi, marchewką, cebulą, czosnkiem i pieprzem. Przykryć wodą, a następnie doprowadzić do gotującej się piany z wierzchu garnka, aż Kłusaki będą miękkie (test z nożem) 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć Kłusaki, a następnie odcedzić płyn przez sitko. Płyn rezerwowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Ziemniaki zalać wodą i gotować na wolnym ogniu, gotować do miękkości, następnie odcedzić i rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać śmietanę, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Gdy Kłusaki są jeszcze ciepłe, ale wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić, rozpakuj ściereczkę z serem i delikatnie oddziel połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
Usuń wszystkie kości z kłusaka, starając się utrzymać każdą połowę w stanie nienaruszonym. Jeśli jakieś kawałki Trottera odpadną, zarezerwuj je. Obie strony kłusaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Rozgrzej piekarnik do 218°. ostrożnie rozwiń tłuszcz, aby cienkie arkusze były oddzielone i łatwe w obsłudze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Ułóż każdy Kłusak pół skórki w dół na desce do krojenia, a następnie podziel ziemniaki równomiernie między kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Obróć kłusa wokół ziemniaków, a następnie delikatnie owinąć każdą połówkę kłusa tłuszczem okrywowym. Powtórz z pozostałymi kłusakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
11
Umieść zawinięte połówki trotter na półce w patelni do pieczenia i piecz do głębokiego złotego koloru, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać kawałki trotter, które spadły podczas kości zostały usunięte i gotować, aż zacznie brązowieć.
14
Dodać kapustę i gotować, aż zwiędnie, dodając część bulionu wieprzowego pozostałego po gotowaniu kłusaków, jeśli coś zacznie się trzymać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Po upieczeniu kłusaków podawaj razem z kapustą z dużą ilością ciemnego piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Surówka WieprzowaSurówka Wieprzowa
Piwo CiemnePiwo Ciemne
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn