Crostini ze szpinakiem, jajkiem gotowanym i kremowym sosem musztardowym
Crostini ze szpinakiem, jajkiem w koszulce i kremowym sosem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 213 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Mieszanka wody, szczypiorek, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crostini z łososia w sosie musztardowo-koperkowym, Gotowany łosoś z sosem musztardowym, oraz Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym.
Instrukcje
1
W małej misce z wodą wymieszać śmietanę i kolejne 5 składników (przez pieprz).
Umieść 1 plasterek tosta na każdym z 4 talerzy i top każdy ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Tosty
3
W dużym rondlu, przynieść 2 cale wody na wolnym ogniu; dodać ocet. Pracując pojedynczo, rozbij jajka do filiżanki i delikatnie wsuń do wody. Dusić 2-3 minuty. Używając łyżki szczelinowej, umieść gotowane jajko na szpinaku. Łyżka około 1 łyżki sosu na każdym crostino przed podaniem.