Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami

Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami
Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 187 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś grubą diagonalną bagietkę, wino, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Crostini z wątróbki drobiowej z marynowanymi jajkami, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej).

Instrukcje

1
Połączyć ocet, 1/2 szklanki wody, szalotki, gałązki tymianku, goździki, bakłażan, sól i cukier w średnim rondlu;doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio niskich i gotuj mieszankę marynującą 15 minut, aby uzyskać smaki do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć mieszaninę z rozgrzanego i schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Jajka ugotowane na twardo przebijamy szaszłykiem lub widelcem na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Umieścić w szklanym słoiku 1-quart lub średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wylać mieszaninę wytrawiania na jajka; przykryć i schłodzić przez noc. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1
Combine1 / 2 szklanka oliwy z oliwek, gałązki tymianku, obrane goździki garlic, 1 liść laurowy, i 1/2 łyżeczki do herbatsalt na średniej patelni; ciepła na średnim-lowheat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać serce z kurczaka i żołądekdo patelni i gotować delikatnie do miękkości, obracając od czasu do czasu, o 30 protokół (nie pozostawić mieszaniny oleju do wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść serce i żołądek do deski do krojenia i ostudzić, a następnie drobno posiekać. Reserve patelniz mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Dodać wątróbki z kurczaka do mieszaniny olejowej insame patelni i gotować delikatnie na średnim ogrzać, aż brązowy Na zewnątrz, ale nadal różowy incenter, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Z patelni przełożyć szczypce i ząbki czosnku do krojenia i ostudzić, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyrzucić gałązki tymianku i wszystkie but2 łyżki oleju z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj masło, cebulę, 1 łyżkę posiekanego tymianku, mielony garlic i pozostały liść laurowy do sameskillet; smażyć na średnim ogniu, aż onionis miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Dodaj wino i Portand gotować, aż prawie odparuje, ok. 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodaj posiekane żołądki ichicken wątroby i gotować na wolnym ogniu 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Lekko schłodzić. Coverand chill. Przewiń na średnim ogniu justuntil ciepłe przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
10
Rozgrzej piekarnik do 204°. ułóż plastry w jednej warstwie na arkuszu piekarnika; delikatnie polej oliwą z oliwek.Tosty w piekarniku, aż blady złoty, o 12minutes. Super. Czy z wyprzedzeniem: grzanki Bagietkimoże być wykonane 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
BagietkaBagietka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Odstawić w temperaturze pokojowej.
12
Podziel mieszankę wątróbki drobiowejcrostini. Pokrój 2 do 3 marynowanych jajek na plasterki. Górna mieszanka wątroby na każdej bagietce z 1 jajkiem i kilkoma szalotkami z płynu do wytrawiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
WątrobaWątroba
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Posypać lekko 1/2 łyżki posiekanej świeżości i podawać.
1
Posiekać resztki jajek i wymieszać je w yourfavorite sałatka z tuńczyka lub sałatka Cobb przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
2
W porcji: 237,1 kcal kalorii, 58,0% kalorii z tłuszczu, 15,3 g tłuszczu, 3,6 g tłuszczów nasyconych,
3
Cholesterol 4 mg,
4
9 g węglowodanów,
5
1 g cukrów ogółem,
6
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn