Crostini z Mascarpone, grillowaną cebulką, pomidorem i glazurą balsamiczną

Crostini z Mascarpone, grillowaną cebulką, pomidorem i glazurą balsamiczną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1415 kalorii, 17g białka, oraz 103g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mascarpone, olej canolan, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Grillowane brzoskwinie z Mascarpone, pistacjami i glazurą balsamiczną, Grillowane śliwki z rozmarynową glazurą balsamiczną i Mascarpone, oraz Zapiekane pomidory grillowane tosty Caprese Nachos z glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Chleb posmarować oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem, do smaku. Umieścić na grillu i gotować, aż lekko tosty.
Pomidory posmarować olejem rzepakowym i grillować do lekko zwęglonego.
Wyjmij chleb z grilla i rozłóż plastry mascarpone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połóż chleb na grillu na pośrednim ogrzaniu, aby ogrzać ser.
Wyjąć crostini z grilla do półmiska i top z pomidorów i szalotki.
Skropić glazurą balsamiczną, posypać solą i pieprzem, do smaku i podawać.