Crostini z gorgonzolą, karmelizowaną cebulą i konfiturą figową
Crostini z gorgonzolą, karmelizowaną cebulą i konfiturą figową to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 141 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, liście tymianku, figi mission i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Surf And Turf Rib-Eye Crostini z musem z Gorgonzoli i karmelizowaną szalotką Bourbon, oraz Czerniona Tilapia Z Gorgonzolą I Karmelizowaną Cebulą.
Instrukcje
Aby przygotować dżem, usuń łodygi z fig.
Umieścić figi i sok w maszynce do gotowania; proces, aż figi są grubo posiekane.
W średnim rondlu umieścić mieszankę fig, 2 szklanki wody, syrop i szczyptę soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż gruby. Całkowicie fajne.
Aby przygotować cebulę, podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cebulę, ocet, 1/2 łyżeczki tymianku i 1/4 łyżeczki soli; przykryć i gotować 5 minut. Odkryć i gotować 20 minut lub aż cebula jest głęboki złoty kolor, mieszając od czasu do czasu. Podczas gdy cebula gotuje, dodaj 1/2 szklanki wody, 1/4 szklanki na raz, aby cebula nie przyklejała się do patelni.
Na każdym plasterku bagietki rozprowadzić 1 łyżeczkę sera. Każdy plaster wymieszać z 1 łyżeczką mieszanki cebuli i 1 łyżeczką dżemu.
Posypać równomiernie liśćmi tymianku.