Crosshatch Hot dogi na grillowanych Rogalikach

Crosshatch Hot dogi na grillowanych Rogalikach
Przepis Crosshatch Hot dogi na grillowanych Rogalikach może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka miodu, octu sherry, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Inspirowane tajskim Street Dogs: grillowane Hot dogi z Peanutty czosnek, imbir, i kolendry Slaw, oraz Grillowane Rogaliki Czekoladowo-Truskawkowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj miód z octem sherry, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pokrojoną kapustę i czerwone chiles, doprawić solą i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Odstawić, aż kapusta lekko zmięknie, rzucając kilka razy, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
4
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać masło i musztardę. Pokrojone boki rogalików delikatnie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozpal grilla. Nawlecz każdego hot doga wzdłuż na gruby metalowy lub drewniany szpikulec. Za pomocą małego, ostrego noża wykonaj cięcia pod kątem w 3 rzędach w dół każdego hot doga, w odległości około 1/2 cala, przecinając częściowo hot doga. Cięcia powinny wyglądać jak zaokrąglone półkola. Lekko Uruchom nóż w dół środka cięcia, aby zmniejszyć o połowę pół koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Na dużym talerzu wymieszaj ketchup z sosem sojowym, olejem i czosnkiem. Obróć, aby pokryć każdego hot doga mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Grill rogaliki na dużym ogniu, pokroić stronę w dół, aż do tosty, o 30 sekund. Obróć i grilluj drugą stronę przez około 10 sekund. Grilluj hot dogi na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i kawałki się otworzą, w sumie około 2 minut; hot dogi powinny przypominać szyszki sosnowe. Sałatkę z kapusty ułożyć na połowie każdego rogalika, na wierzchu ułożyć hot dogi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane

Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to moje najlepsze propozycje do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn