Crookneck Squash I Zupa Kukurydziana Z Humboldt Mgły Przepis

Crookneck Squash I Zupa Kukurydziana Z Humboldt Mgły Przepis
Crookneck Squash i zupa kukurydziana z Humboldt Fog przepis może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szyfonadę bazylii, ser Humboldt fog, squash crookneck i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Maślanki, Przepis Na Zupę Z Dyni Adzuki, oraz Przepis Na Zupę Z Maślanki Summer Squash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić squasha na 1-calowe kawałki. Rezerwa kilka kawałków squasha i pokroić je na drobne kawałki. Odstaw kawałki i kawałki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Wlać bulion do dużego garnka na średniej wysokości heat.In oddzielny duży garnek do zupy, podgrzać 1 łyżkę masła i oliwę z oliwek. Po rozpuszczeniu masła dodajemy cebulę i gotujemy na średnim ogniu. (Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i daj mu kilka minut więcej, jeśli nie stoisz nad garnkiem.) Po kilku minutach dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 10 protokół. Kadzi w ciepłym bulionie i dodać większe kawałki squasha. Nie dodawać drobno posiekane squash jeszcze.Gotować na wolnym ogniu, aż squash będzie miękki po przekłuciu nożem, o 20 protokół. Zdejmij garnek z ognia, pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut, a następnie przecier mieszaninę do squasha w blenderze lub robocie kuchennym. Przepchnąć czystą mieszaninę przez sitko o średniej siatce. (Nie używaj Sitka o drobnych oczkach, bo zupa będzie zbyt cienka.) W tym momencie możesz kontynuować robienie zupy lub przechowywać zupę w lodówce (i nie zapomnij szczelnie owinąć i przechowywać w lodówce zarezerwowane drobno posiekane squasha).Gdy zupa będzie gotowa do podania, przelej ją na patelnię na średnim ogniu. Na patelni, roztopić 2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona Cebula
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
ChochlaChochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać zarezerwowane drobno posiekane squash i ziarna kukurydzy, i podsmażyć, stale mieszając, tylko do czasu squash i kukurydza są podgrzewane. Zdejmij patelnię z ognia.Ser pokroić na sześć równych kawałków, a z każdego kawałka pokroić skórkę. Wyrzucić Skórki.Gdy zupa jest gorąca, wymieszać w kukurydzy i squasha bits.Kadzi zupę do sześciu misek. Na środek każdej miski zupy ułożyć jeden plasterek sera i ułożyć liście bazylii.Uwagi szefa kuchni: jeśli podgrzejesz bulion przed wlaniem go do zupy, ostateczna konsystencja będzie lepsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
4
Wlanie zimnego wywaru do gorącej patelni powoduje, że na wierzch zupy unosi się film masła i oleju.Do kremowej zupy, wymieszać 2 łyżki crème fraîche do każdej miski zupy przed dodaniem sera i bazylii.Rozgrzej się z tych przepisów zupy na Food Republic: rustykalny Toskański przepis na zupę z fasoli i kiełbasy
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona Cebula
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
5
Przepis Na Jesienny Barszcz Z Kapustą I Wędzonym Mięsem
Składniki, których będziesz potrzebować
BarszczBarszcz
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Przepis na zupę czosnkową Jamesa Bearda
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar, śmietana I Pokrojona Zielona Cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn