Crookneck Squash I Zupa Kukurydziana Z Humboldt Mgły Przepis
Crookneck Squash i zupa kukurydziana z Humboldt Fog przepis może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szyfonadę bazylii, ser Humboldt fog, squash crookneck i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis Na Zupę Z Maślanki, Przepis Na Zupę Z Dyni Adzuki, oraz Przepis Na Zupę Z Maślanki Summer Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić squasha na 1-calowe kawałki. Rezerwa kilka kawałków squasha i pokroić je na drobne kawałki. Odstaw kawałki i kawałki na bok.
Wlać bulion do dużego garnka na średniej wysokości heat.In oddzielny duży garnek do zupy, podgrzać 1 łyżkę masła i oliwę z oliwek. Po rozpuszczeniu masła dodajemy cebulę i gotujemy na średnim ogniu. (Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i daj mu kilka minut więcej, jeśli nie stoisz nad garnkiem.) Po kilku minutach dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 10 protokół. Kadzi w ciepłym bulionie i dodać większe kawałki squasha. Nie dodawać drobno posiekane squash jeszcze.Gotować na wolnym ogniu, aż squash będzie miękki po przekłuciu nożem, o 20 protokół. Zdejmij garnek z ognia, pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut, a następnie przecier mieszaninę do squasha w blenderze lub robocie kuchennym. Przepchnąć czystą mieszaninę przez sitko o średniej siatce. (Nie używaj Sitka o drobnych oczkach, bo zupa będzie zbyt cienka.) W tym momencie możesz kontynuować robienie zupy lub przechowywać zupę w lodówce (i nie zapomnij szczelnie owinąć i przechowywać w lodówce zarezerwowane drobno posiekane squasha).Gdy zupa będzie gotowa do podania, przelej ją na patelnię na średnim ogniu. Na patelni, roztopić 2 łyżeczki masła.
Dodać zarezerwowane drobno posiekane squash i ziarna kukurydzy, i podsmażyć, stale mieszając, tylko do czasu squash i kukurydza są podgrzewane. Zdejmij patelnię z ognia.Ser pokroić na sześć równych kawałków, a z każdego kawałka pokroić skórkę. Wyrzucić Skórki.Gdy zupa jest gorąca, wymieszać w kukurydzy i squasha bits.Kadzi zupę do sześciu misek. Na środek każdej miski zupy ułożyć jeden plasterek sera i ułożyć liście bazylii.Uwagi szefa kuchni: jeśli podgrzejesz bulion przed wlaniem go do zupy, ostateczna konsystencja będzie lepsza.
Wlanie zimnego wywaru do gorącej patelni powoduje, że na wierzch zupy unosi się film masła i oleju.Do kremowej zupy, wymieszać 2 łyżki crème fraîche do każdej miski zupy przed dodaniem sera i bazylii.Rozgrzej się z tych przepisów zupy na Food Republic: rustykalny Toskański przepis na zupę z fasoli i kiełbasy
Przepis Na Jesienny Barszcz Z Kapustą I Wędzonym Mięsem
Przepis na zupę czosnkową Jamesa Bearda