Crispy Cajun Panfish
Przepis Crispy Cajun Panfish można zrobić w około 30 minut. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, mielonego cynamonu, oleju roślinnego i soli. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Crisp Cajun Panfish, Panfish Chowder, oraz Pat ' s Southern-smażona Panfish.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze pięć składników.
Dodaj rybę, po jednym kawałku; wstrząśnij, aby pokryć.
Ubij jajka i wodę w płytkim naczyniu.
Umieść płatki ziemniaczane w innym płytkim naczyniu. Zanurz każdy filet w mieszance jajecznej, a następnie obtocz płatkami ziemniaczanymi. Zanurz rybę ponownie w mieszance jajecznej i płatkach ziemniaczanych.
Na dużej patelni rozgrzej 3 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotuj ryby partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem, dodając olej w razie potrzeby.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino
Cajun w menu? Spróbuj połączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Możesz spróbować Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc]()
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
Klasyczna reprezentacja Sauvignon Blanc z Doliny Wairau w Marlborough, pełna aromatycznych owoców tropikalnych występujących w tym cieplejszym podregionie. Wino to wykazuje silne aromaty czarnej porzeczki, marakui i dojrzałego melona skalnego. Podniebienie ma kuszącą gamę dojrzałych owoców cytrusowych zmieszanych z ostrymi ziołami, takimi jak świeży rozmaryn, kończąc na subtelnej kwasowości.