Crepes Fitzgerald
Przepis Crepes Fitzgerald jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 961 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, truskawek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, Naleśniki, oraz Naleśniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić naleśniki, wymieszaj jajka z mąką, cukrem i solą.
Dodać mleko i ubić, aż mieszanina będzie gładka.
Rozgrzać 6-calową patelnię z krepy i dodać małą orzechówkę masła do smarowania patelni.
Wlać ciasto na patelnię i gotować, aż dno będzie złote. Obróć i ugotuj drugą stronę. Smaruj patelnię między wykonaniem każdej krepy.
Połącz twarożek i śmietanę, aby uzyskać gęstą pastę.
Rozłóż trochę na każdej krepie i zwiń.
Na maślanej patelni ułożyć zrolowane naleśniki. Ogrzej marnique lub Grand Marnier.
Na patelni wymieszać cukier i masło, następnie dodać truskawki.
Dodać rozgrzane Likiery i zapalić.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc